Wij stellen ons graag even aan u voor.

Dirk Wim Gottmer

Vennoot
Financieel Manager
Swot Analist

“COMMUNICATIE IS IN MIJN VAK ERG BELANGRIJK MAAR MIJN MOTTO IS OOK BEGRIJPEN WAT NIET IS GEZEGD.”

Grondlegger van dit bedrijf. Vanaf 1983 al ondernemer en in 1996 mijn bedrijf verkocht. Op advies van de toenmalige directeur Rabobank gestart als bedrijfsadviseur MKB. In het jaar 2000 gestart met een eigen kantoor waarbij de administratie de hoeksteen van het bedrijf was; ik kan heel veel doen maar de administratie moet feilloos kloppen anders wordt het niets.


Niels Gottmer

Vennoot
Belastingconsulent/adviseur
Financieel Management rapporteur

MIJN WEG VOORUIT IS RECHTUIT”

Na de basisopleidingen heb ik diverse vervolgopleidingen gevolgd. Dat gebeurde in combinatie met werken (praktijk overdag) en leren (avondopleidingen).

Na het behalen van het MBA diploma heb ik de keuze gemaakt om verder te gaan met specialiseren. Waaronder financiële management rapportage en fiscaliteit. Formeel recht en inkomstenbelasting voor ondernemers hebben mijn bijzondere aandacht en interesse.

Optimale automatisering van bestuurlijke informatie voorziening vind ik ook zeer belangrijk. Het draagt bij aan de interne en externe groei van de onderneming.


Conny Makkinje

Administrateur
Treasure Management

“IK WIL IEMAND ZIJN DIE GRAAG MEEDENKT EN HELPT ”

Na de middelbare school ben ik in het jaar 1978 gaan werken op een accountantskantoor. Vanaf 2015 ben ik gaan werken bij Gottmer & Partners en werk ik zelfstandig aan administraties en niet voor één maar voor meerdere bedrijven.

Voor wat betreft het kantoorbeheer werk ik graag mee om de organisatie en de logistiek strak te krijgen en te houden. Het ontzorgen van de Gottmers zie ik als een uitdaging en wat dat betreft kan ik mij als persoon in bovenstaande zin samen vatten.


Mr Emile Vulto

Van auteur Nextens (voorheen Elsevier) tot het voeren van rechtszaken tot aan de Hoge Raad.

Optredend als zelfstandig externe partner voor Gottmer & Partners voor die zaken die genoemd zijn onder de button fiscale en juridische advisering.

Na ruim 11 jaar ervaring als belastingadviseur bij een Big Four kantoor en twee jaar bij een kantoor dat zich richt op advisering en begeleiding van kleinere- en administratiekantoren 21 jaar geleden de stap genomen naar het zelfstandig ondernemerschap. In die hoedanigheid sta ik Gottmer & Partners en haar cliënten bij in ingewikkelde fiscale zaken.


ADRES

GOTTMER & PARTNERS
Steenkade 4
1948NH Beverwijk
info@gottmerpartners.nl

CONTACT

Dirk Wim Gottmer: 06-53721925
Niels Gottmer: 06-23355384
Kantoortelefoon: 0251-295063