Wij bieden u onderstaande diensten

Financieel Management Rapportages

U zult wel een vermoeden hebben wat het inhoudt. Kennis op financieel-economisch gebied is noodzakelijk en met deze theoretische kennis wordt een verband gelegd met de praktijksituatie of met problemen in het bedrijf. De basis van financiƫle argumenten wordt in de besluitvorming geanalyseerd en toegelicht. Deze rapportages zijn belangrijk voor de ondernemer, maar ook voor bijvoorbeeld kredietinstellingen en investeerders.

Fiscale en Juridische Advisering

Wat vroeger erbij hoorde is nu langzamerhand een hoofdzaak geworden. De politiek is wispelturig. De media brengen het nieuws en alle veranderingen onder uw aandacht. Fiscale controles worden aangescherpt en van u wordt verwacht dat u op de hoogte bent van alle regelgeving. Het gevolg? Lange studies en tijd investeren om alle wijzigingen bij te houden.

Insolventie zaken

Indien uw bezittingen (op de balans activa) hoger zijn dan uw schulden (op de balans passiva). Insolvabel betekent het tegenovergestelde; uw bezittingen zijn lager dan uw schulden. Voor veel ondernemers is er onmacht, machteloosheid en onvermogen om te betalen. Zij zijn dus insolvabel. Het insolvabel zijn gaat veelal vooraf aan het faillissement. Heel veel ondernemers melden zich veel te laat want het proces van insolvabiliteit komt niet van de ene dag op de andere.

Moderne bedrijfs- administratie

Het hart van ons kantoor is advisering en daarom ligt onze signaleringsfactor veel hoger dan gemiddeld vergeleken met andere kantoren. De moderne administratie gaat hand in hand met de commercie. Administratie mag ook niet maandenlang ( voor sommige zelfs jarenlang) achter lopen. Dat soort boekhouden heeft al veel bedrijven in moeilijkheden gebracht.

ADRES

GOTTMER & PARTNERS
Steenkade 4
1948NH Beverwijk
info@gottmerpartners.nl

CONTACT

Dirk Wim Gottmer: 06-53721925
Niels Gottmer: 06-23355384
Kantoortelefoon: 0251-295063